NIEUWS
17 maart 2022

Sociale wegwijzer

Wil je weten welke organisaties in Meierijstad jou kunnen helpen bij je hulpvraag op het gebied van welzijn, jeugd, werk, armoede, psychische hulp, activiteiten, opvang en ontmoeten (Sociaal Domein)? Of ben je op zoek naar contactgegevens van organisaties die actief zijn op deze gebieden? De Sociale wegwijzer helpt je daarbij. Deze website is zeer handig voor inwoners, maar blijkt ook enorm fijn te werken voor vrijwilligers en professionals die inwoners spreken. Door samen op de website te kijken, kan direct gezocht worden naar de juiste organisatie voor de hulpvraag. Omdat de website digitaal toegankelijk is, is deze te raadplegen voor alle inwoners.

Sinds 1 juli 2021 is de Sociale wegwijzer online. En in een half jaar tijd is de website al door 10.000 unieke bezoekers geraadpleegd. Een zeer hoog aantal, wat betekent dat deze website van waarde is voor onze inwoners en professionals. Het blijkt ook dat het merendeel van de bezoekers daadwerkelijk vindt, waar ze naar op zoek zijn.

Maak er gebruik van en kijk gerust op: https://socialewegwijzer.meierijstad.nl/.Heb je vragen of suggesties: mail naar socialewegwijzer@meierijstad.nl.