Nieuws

Alle nieuwsartikelen

Kindertelefoon heeft een speciale coronapagina gemaakt!

9 april 2020

Corona kindertelefoon pagina

We snappen dat deze tijd voor kinderen en jongeren best spannend en onzeker is. Misschien maak je je wel zorgen om familie of vrienden, school of voel je je alleen en is het thuis niet fijn.

Speciaal daarvoor heeft de Kindertelefoon een coronapagina gemaakt. Je vindt hier updates voor kinderen en jongeren, veel gestelde vragen en je kunt een tip of idee insturen om deze tijd door te komen! Neem dus gerust eens een kijkje.

Hieronder alvast een kijkje op die speciale pagina:

Hé! Wat goed dat je een kijkje komt nemen op de speciale coronapagina van De Kindertelefoon. We snappen dat deze tijd best wel spannend en onzeker is. Misschien maak je je wel zorgen om familie of vrienden, school of voel je je alleen en is het thuis niet fijn.
Daarom is De Kindertelefoon er juist nu! Op deze pagina vind je updates voor kinderen en jongeren, antwoorden op veelgestelde vragen (onderaan) én kun je een tip of idee insturen om deze tijd door te komen. Misschien plaatsen we die van jou wel in de story van onze Instagram!
Contact?
Je mag over alles praten met onze vrijwilligers, elke dag tussen 11.00 en 21.00. Bel gratis en anoniem 0800-0432 of kom chatten. Het kan soms zijn dat je eventjes moet wachten, omdat veel kinderen ons proberen te bereiken. Als je met leeftijdsgenoten ervaringen uit wil wisselen, kun je met elkaar praten op het forum. Je mag natuurlijk ook gewoon even rondkijken!

Klik op de link hieronder om meteen naar de pagina te gaan:
corona.kindertelefoon.nl