Nieuws

Alle nieuwsartikelen

CJG On Tour..Maar dan anders...

2 april 2020

tischa neve webinar

Afgelopen woensdagavond hebben we de start gemaakt met onze virtuele CJG On Tour! Een mooi voorbeeld van hoe we in deze bijzondere tijd er toch samen voor elkaar kunnen zijn.

De belangstelling was groot; meer dan 550 aanmeldingen en we krijgen nog steeds vragen van ouders of ze het webinar kunnen terugzien.

De webinar van Tischa Neve ging over de gevoelens van de kinderen en hoe je daar het beste op kunt reageren. Hoe combineer je thuiswerken, kinderen thuis en ook nog onderwijs geven, tijd voor jezelf in deze spannende tijd.

Dat het een onderwerp is dat leeft en veel vragen oproept was te zien aan de live chat waar veel vragen op binnen kwamen en ook veel tips gegeven werden.
Onderaan dit nieuwsitem staat de link om dit webinar nog eens terug te kijken en de link naar het PDF bestand met verzamelde tips van Tischa Neve.

Wij gaan in ieder geval door met het organiseren van webinars!
Te beginnen met de lezingen die gepland stonden van Helder Theater over social media, en Aletta Smits over pubers en gamen. Ook hele relevante onderwerpen in deze nieuwe werkelijkheid. 
Wanneer de data bekend zijn zullen we jullie weer via de scholen en websites informeren.
Kijk dus regelmatig op de site, ook om de steeds groeiende tips die we vanuit alle collega’s en instanties verzamelen te lezen.

Tips van Tischa
https://248media.nl/10-tips-van-tischa-om-het-thuis-iets-makkelijker-en-leuker-te-maken/

Webinar:
https://groot-en-klein.webinargeek.com/webinar/replay/rSrWqygO1qM/