training
06 oktober 2021

Training Tim & Flapoor

Evenement gegevens Nader te bepalen

Sociale vaardigheidstraining voor kinderen

Het doel van de training Tim & Flapoor is het versterken van de sociale vaardigheden van kinderen en het bieden van handvatten voor ouders om hun kind hierbij te ondersteunen.


Voor wie is het?

Voor kinderen van 4 t/m 8 jaar die het moeilijk vinden om met anderen om te gaan, niet goed voor zichzelf kunnen opkomen, pesten of gepest worden, zichzelf niet durven zijn, erg verlegen zijn, vaak ruzie maken, veel aandacht opeisen en/of moeite hebben zich weerbaar op te stellen.

Wat biedt Centrum Jeugd en Gezin Meierijstad

Thema’s die tijdens de bijeenkomsten aan bod komen zijn: aankijken, luisteren, samen spelen, opkomen voor jezelf, sorry zeggen, vragen om mee te doen, pesten en afscheid nemen.

Hoe kan ik hieraan deelnemen?

Met ieder kind houden we vooraf een gesprek om te beoordelen of de training passend is voor zijn of haar vraag. De training start met 1 informatiebijeenkomst voor ouders en leerkrachten. De kinderen volgen 8 bijeenkomsten van ongeveer 1 uur. Halverwege of aan het einde is er een ouderbijeenkomst. Indien gewenst vindt een individueel evaluatiegesprek plaats met ouders. Kinderen krijgen wekelijks post mee, zodat ouders en leerkrachten op de hoogte zijn van hetgeen het kind aan werkt in de training, zodat dit ook thuis en op school kan worden geoefend. Deelname aan de training is gratis. Vul voor meer informatie het formulier in of bel 0413 381060.

Schrijf je in!

vul het onderstaande formulier in

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.