training
06 oktober 2021

Training Rots & Water

Evenement gegevens Nader te bepalen

Training weerbaarheid, zelfbeheersing, zelfvertrouwen en zelfreflectie voor kinderen en jongeren

Rots & Water is een psychofysieke groepstraining om positieve weerbaarheid en sociale vaardigheden bij kinderen en jongeren te vergroten. We gebruiken een combinatie van lichaamsbeweging en mentale training. Deelnemers leren omgaan met emoties als boosheid, agressie, angst, gevoel van buiten gesloten te worden, verlieservaringen, beïnvloeding en de weerbaarheid in keuzemogelijkheden (bijvoorbeeld vriendenkeuze, schoolkeuze en middelengebruik).


Voor wie is het?

Voor jongens en meiden die moeite hebben met lichamelijke en verbale zelfbeheersing, weerbaarheid en ander sociaal gedrag. De training is voor de leeftijdsgroepen: 8 t/m 12 jaar en 12 t/m 16 jaar.

Wat biedt Centrum Jeugd en Gezin Meierijstad

De training is zeer fysiek en wordt afgewisseld met korte groepsgesprekken en opdrachten die gaan over veiligheid, voor jezelf opkomen, contact met anderen en het vinden van je eigen weg. De training wordt gehouden in een gymzaal.

Hoe kan ik hieraan deelnemen?

Het aantal bijeenkomsten hangt af van de wens van de groep, met een maximum van 10 bijeenkomsten. Deelname is gratis. Vul voor meer informatie het formulier in of bel 0413 381060.

Schrijf je hieronder in!

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.