training
20 februari 2023

ADHD Informatiebijeenkomst en Oudergroep

Evenement gegevens 14 maart 2023 (19:00 uur) tot 18 april 2023 (20:30 uur) Kantoor Ons-Welzijn, Stadhuisplein 2a te Veghel

ADHD Informatiebijeenkomst en Oudergroep

Informatiebijeenkomst voor iedereen die meer wil weten over ADHD bij kinderen. Oudergroep voor ouders/verzorgers van een kind, gediagnostiseerd met ADHD.
Datum infobijeenkomst: 14 maart (19.00-21.00 uur)
Ouderbijeenkomsten: 28 maart, 4 april, 11 april en 18 april 19.00-20.30 uur
Locatie: Stadhuisplein 2a in Veghel
Aanmelden: via je contactpersoon bij ONS welzijn of via CJG Meierijstad

Als ouder wil je niks liever dan dat het goed gaat met je kind. Wanneer je kind tegen problemen aanloopt, het moeilijk heeft en aan het worstelen is, wil je je kind helpen. Je wilt handvatten om je kind te ondersteunen maar je wilt ook graag antwoorden en verklaringen voor zijn of haar gedrag. Niet alleen thuis maar ook op school. Het is belangrijk om jezelf als ouder goed te informeren over wat mogelijke oorzaken van bepaald gedrag kunnen zijn en hoe je hiermee om kunt gaan.

Tijdens de informatiebijeenkomst wordt er algemene uitleg gegeven over wat ADHD is en wat dit betekent voor kinderen. In de oudergroep worden er thema's besproken rondom AD(H)D in de gezinssituatie en het netwerk. Ouders krijgen de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen en met elkaar hierover in gesprek te gaan. Hierdoor ontstaat meer begrip, bewustwording en verdieping van je rol als ouder. Dit kan bijdragen aan de ontwikkeling en het welbevinden van je kind en het hele gezin.

Aanmelden is gratis en kan door te drukken op deze: LINK


Schrijf je hieronder in!

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.