cursus
18 augustus 2021

Cursus & Groepen - ouders/verzorgers

Evenement gegevens Nader te bepalen

Passend bij je vraag

Weerbaarheid - zelfvertrouwen vergroten - sociale vaardigheden - verwerking rouw - verwerking scheiding.


De Basisteams Jeugd & Gezin van ONS welzijn verzorgen, naast individuele begeleiding, groepstrainingen. Ouders, kinderen en jongeren kunnen deelnemen aan een groepnadat samen met hen is bekeken of de desbetreffende groep passend en geschikt is en een antwoord is op de vraag. Deze inschatting wordt na aanmelding bij Centrum Jeugd& Gezin gemaakt door de trainer van de groep.

Schrijf je in voor één (of meer) van de volgende trainingen:

  • Oudergroep Autisme: sluit aan op informatiebijeenkomst over autisme. Groep voor ouders/verzorgers van kinderen, gediagnostiseerd met autisme.

  • Oudergroep ADHD: sluit aan op informatiebijeenkomst over ADHD. Groep voor ouders/verzorgers van kinderen, gediagnostiseerd met ADHD.

  • Complexe (v)echtscheiding: lotgenotengroep voor volwassenen die een complexe echtscheiding zijn beland.


Aanmelden en informatie

Ouders, verzorgers, jongeren en beroepskrachten uit Meierijstad zijn van harte welkom bij Centrum Jeugd & Gezin Meierijstad.

De consulenten van CJG Meierijstad geven extra informatie en kunnen samen met jou meekijken welke groep passend aanbod is. Telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.00-17:00 en vrijdag van 9:00-12:00: 0413-381060.

Schrijf je hieronder in!

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.