activiteit
01 juli 2024

Weerbaarheidstraining PowerKidzzz start bij voldoende aanmeldingen 10 september 2024

Evenement gegevens 10 september 2024 (15:30 uur) tot 5 november 2024 (16:45 uur)

Voor wie?

Kinderen van 9 t/m 12 jaar, die bijvoorbeeld willen leren om vrienden te maken, zelfvertrouwen te hebben, weerbaar te worden, voor zichzelf op te komen, om te gaan met pesten, minder verlegen en minder bang en/of boos te zijn.

Wat is het doel?

Versterken en verbeteren van sociale vaardigheden.

Omschrijving

Zelfvertrouwen zorgt ervoor dat een kind steviger in de schoenen staat waardoor het zich optimaal kan ontwikkelen. Weerbare kinderen zijn kinderen die zelfvertrouwen hebben, kinderen die weten wat ze kunnen en zichzelf goed vinden zoals ze zijn. Daardoor durven ze nieuwe situaties aan, en weten ze voor zichzelf op te komen en zichzelf te redden.
Kinderen leren: Opkomen voor zichzelf - Eigen grenzen aangeven – Omgaan met kritiek – Gevoelens uiten – Samenwerken – Tegen verlies kunnen – Onderhandelen – Om hulp vragen.

Tijdsduur

8 bijeenkomsten van ongeveer 1 a 1.5 uur. Ook is een individueel evaluatiegesprek met ouders mogelijk.

Bij voldoende aanmeldingen staat deze training gepland op dinsdagen: 10, 17 en 24 september, 1, 8, 15 en 29 oktober en 5 november (herfstvakantie niet).


Locatie 

nog nader te bepalen

Kosten

Deelname is gratis. Vul voor meer informatie het contactformulier in of neem contact op met het CJG Meierijstad via mail cjg@meierijstad.nl of telefonisch (u wordt via de gemeente doorverbonden naar CJG) 0413-381060.


Schrijf je hieronder in!

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.