Cursus Rots en Water groep 6, 7 en 8

Voor wie

Rots en water is een weerbaarheidstraining en anti-pestprogramma. De cursus is geschikt voor jongens en meisjes van groep 6, 7 en 8 van de basisschool en het speciaal onderwijs.

Uitleg cursus

Al spelenderwijs en via fysieke oefening wordt het kind geleerd hoe het kan handelen in situaties waarin het in contact komt met anderen, met anderen praat of meningsverschillen heeft met anderen. 

Spel en fysieke oefening worden voortdurend afgewisseld door momenten van zelfreflectie (nadenken over eigen gedrag), kringgesprek en het maken van opdrachten ,waardoor alles goed verwerkt kan worden.

Het doel is het vergroten van de communicatievaardigheden (de manier waarop kinderen met elkaar praten en elkaar benaderen), sociale vaardigheden (omgang met anderen) en het welzijn (zich goed voelen) bij kinderen en jongeren.

Belangrijke Info

Datum

2020

Bijeenkomsten

10 bijeenkomsten

Kosten

Gratis

Waar

Schijndel

Data, aanvangstijden en locatie

Over deze bijeenkomst is op dit moment nog geen exacte datum gepland. U kunt zich hieronder inschrijven waardoor u op de wachtlijst komt te staan. Zodra er meer duidelijk is over data en locatie, wordt u door ons ingelicht.

Schrijf u in

Wanneer u wilt deelnemen, voer dan hieronder uw gegevens in. Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging.